WILLY SILBERSTEIN

FÖRELÄSARE, MODERATOR, MEDIETRÄNARE

Willy Silberstein är en mycket populär och anlitad moderator, föreläsare och medie- och presentationstränare. Med sin långa karriär inom journalistyrket har han en gedigen erfarenhet av både research och kommunikation.

Under flera somrar har Willy varit en av de mest anlitade moderatorerna under Almedalsveckan. Det är ingen tillfällighet. Tack vare sin journalistbakgrund och genuina nyfikenhet är Willy den perfekta moderatorn då han är van vid högt tempo, är snabb med följdfrågor och enkelt greppar stora sammanhang. Han har lätt för att anpassa sig och göra research och kan därför ta sig an de flesta ämnen och frågeställningar.

"När jag modererar är jag gärna med redan vid planeringen. Jag diskuterar gärna upplägg, val av panelister, rubriker, vinklar och annat. Därefter tar jag alltid kontakt med talarna i god tid, ett samtal som leder fram till väl förberedda talare. [...] För mig är det viktigt med högt tempo och att alla ska förstå".

/Willy Silberstein

Gällande sin medie- och presentationsträning lämnar han garanti på ett lyckat resultat. 

Presentationsträning
Presentationsträningen innehåller teori, praktiska övningar och avfilmning och lämpar sig för både individer och grupper. Övningarna fortsätter tills du är nöjd med resultatet och känner dig trygg. 

– Det lär finnas människor som bara vill dö när de ska tala inför publik. Trots att det finns teknik och tricks som gör att det kan bli riktigt roligt att tala inför människor. Och inte alls svårt, menar Willy. 

Medieträning
Slutligen till medieträningen. Du har säkert sett dem ibland på TV, hört dem på radio eller läst intervjuer. Personer som inte utnyttjar den enorma möjlighet som media ger. Som kanske rent av skadar varumärket genom taffligt agerande i en intervju. Eller är du kanske själv en person som ibland intervjuas och tycker att du inte har kontroll.
Lugn – det finns hjälp. Den kallas medieträning. Willy om någon, har erfarenhet av intervjuer och hur man hanterar dem om man är på andra sidan mikrofonen. Hans medieträning utgår från specialskrivna frågor som du skulle kunna få på riktigt. Jobbar du med pappersmassa kan du till exempel få frågor om energi, miljö eller privata flyg. Även här filmar han sina
intervjuer för bästa möjliga diskussionsunderlag. Ett arbete som är väldigt hands-on. Det handlar inte bara om vad du säger i intervjuer utan också om hur du säger det.  

Kom ihåg att ett enda dåligt framträdande i media kan orsaka förtroendekriser och stora ekonomiska skador. Ett bra framträdande kan däremot stärka både dig själv och företagets eller organisationens varumärke. 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 0737-31 39 29 eller maila ragnhild@mameluck.se

Namn *
Namn
Telefon
Telefon