WILLY SILBERSTEIN 

MODERATOR, MEDIE/PRESENTATIONSTRÄnare

 

Willy Silberstein är en mycket populär och anlitad moderator, föreläsare och medie- och presentationstränare. Med sina drygt 30 år som journalist har han en gedigen erfarenhet av research och kommunikation.

Under flera somrar har Willy Silberstein varit en av de mest anlitade moderatorerna under Almedalsveckan. Det är ingen tillfällighet. Tack vare sin journalistbakgrund och genuina nyfikenhet är Willy den perfekta moderatorn då han är van vid högt tempo, är snabb med följdfrågor och enkelt greppar stora sammanhang. Han har lätt för att anpassa sig och göra research och kan därför ta sig an de flesta ämnen och frågeställningar.

 
 
När jag modererar är jag gärna med redan vid planeringen. Jag diskuterar gärna upplägg, val av panelister, rubriker, vinklar och annat. Därefter tar jag alltid kontakt med talarna i god tid, ett samtal som leder fram till väl förberedda talare. [...] För mig är det viktigt med högt tempo och att alla ska förstå.
— WILLY SILBERSTEIN
 
 

Gällande sin medie- och presentationsträning lämnar han garanti på ett lyckat resultat. 

Presentationsträning

Presentationsträningen innehåller teori, praktiska övningar och avfilmning och lämpar sig för både individer och grupper. Övningarna fortsätter tills du är nöjd med resultatet och känner dig trygg. 

– Det lär finnas människor som bara vill dö när de ska tala inför publik. Trots att det finns teknik och tricks, som gör att det kan bli riktigt roligt att tala inför människor. Och inte alls svårt, menar Willy. 

Medieträning

Slutligen till medieträningen. Du har säkert sett dem ibland på TV, hört dem på radio eller läst intervjuer. Personer som inte utnyttjar den enorma möjlighet som media ger. Som kanske rent av skadar varumärket genom taffligt agerande i en intervju. Eller är du kanske själv en person som ibland intervjuas och tycker att du inte har kontroll.
Lugn – det finns hjälp. Den kallas medieträning. Willy om någon, har erfarenhet av intervjuer och hur man hanterar dem om man är på andra sidan mikrofonen. Hans medieträning utgår från specialskrivna frågor som du skulle kunna få på riktigt. Jobbar du med pappersmassa kan du få frågor om energi, miljö eller privata flyg. Även här filmar han sina intervjuer för bästa möjliga diskussionsunderlag. Ett arbete som är väldigt hands-on. Det handlar inte bara om vad du säger i intervjuer utan också på hur du säger det.  

Kom ihåg att ett enda dåligt framträdande i media kan orsaka förtroendekriser och stora ekonomiska skador. Ett bra framträdande kan däremot stärka både dig själv och företagets eller organisationens varumärke. 

 

BOKA WILLY
FYLL I DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG. DU KAN ÄVEN RINGA 073-731 39 29ELLER MAILA ragnhild@mameluck.se

 
Namn *
Namn
Telefon
Telefon