ULRIKA SEDELL

FÖRELÄSARE 

Ulrika Sedell är beteendevetare och driver i dag Sedell & Friends. Hon har 20 års erfarenhet av att utveckla ledarskap som konsult, VD för konsultbyråer, HR-ansvarig och utbildningsansvarig. I näringsliv, civilsamhället och offentlig sektor.

Med stor passion för värderingsfrågor, livsbalans och jämställdhet har hon framgångsrikt använt det som medel för att nå resultat både i egna bolag och som chef eller konsult i andras. Hon är även en efterfrågad föreläsare. Hon har givit ut boken Bortom glastaket och föreläst för över 150 000 ledare om vad som krävs för att skapa jämställda strukturer på arbetsplatser. Hon driver podden Krossa glastaket och skriver krönikor om karriär i Realtid.se  

 

FÖRELÄSNING:Vägar till Innanförskap

Föreläsningen Vägar till Innanförskap grundar sig i de berättelser om framgångsrika ledare som Ulrika Sedell och Eva von Wernstedt samlat in. De har träffat 15 ledare som skapat modeller för hållbar integration - innanförskap. I maj släppte de boken med samma namn. De lyckade exemplen består bland annat i att skapa arenor för att människor ska mötas, driva HVB-hem där alla boende lyckas få anställning, möta asylsökande på centralstationen eller omstrukturera en kommuns arbete med integration. Under föreläsningen visar hon på gemensamma ledarskapsstrategier som resulterat i deras framgångar: 

  • Utmana samhällets normer
  • Skapa egna modeller
  • Målgruppen leder utvecklingen
  • Snabba beslut i ständig rörelse
  • Nätverka över gränser

Ulrika menar att det är ett ledarskap som är visionärt, handlingskraftigt och som präglas av civilkurage och mod. I föreläsningen ges tips och verktyg för ett ledarskap som inkluderar och visar vägen till innanförskap. 

 

FÖRELÄSNING:Bortom glastaket - 7 karriärnycklar för framgång

Under föreläsningen får ni ta del av resultatet i Ulrikas bok Bortom glastaket (medförfattare Lena Gustafsson) där 26 kvinnor berättar om sina erfarenheter av att ha nått toppositioner i sin karriär. Om vad som gynnat dem, hindrat dem och deras tips till dem som vill göra karriär och som vill verka för en hållbar organisation.

Du får tips för din karriär och metoder för personlig utveckling. Ulrika varvar anekdoter, forskning och interaktiva övningar med egna erfarenheter.

 

BOKA ULRIKA
FYLL I DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG. DU KAN ÄVEN RINGA 073-737 31 29 ELLER MAILA RAGNHILD@MAMELUCK.SE

Namn *
Namn
Telefon
Telefon