Förmedling/Mameluck Stories

För arrangörer/företag/organisationer

Via oss kan du boka några av landets bästa föreläsare, underhållare och artister. Vi förmedlar även flera av våra föreställningar. Genom åren har vi byggt ett stort nätverk och vi är stolta över att förmedla personer som vi vet håller riktigt hög kvalitet. Den gemensamma nämnaren för de vi jobbar med är att de har förmågan att beröra och få med sig en publik. Vi vet nämligen att de flesta människor idag behöver bli berörda, inspirerade, upplyfta och påfyllda!

Se ett urval av våra föreläsare och artister här

När du bokar en föreläsare eller artist via oss ska du känna dig trygg med att det blir rätt för ditt evenemang och din målgrupp.

Därför jobbar vi med människor från vitt skilda bakgrunder och inom olika genrer. På så sätt blir det enklare att matcha dina specifika behov. De ämnen våra föreläsare verkar inom är främst mångfald, ledarskap, personlig utveckling, kreativitet, psykisk hälsa, hållbarhet och humor.

Vi kan också hjälpa er att sätta ihop ett heltäckande och intressant scenprogram för hela ert evenemang. Ett lärande och inspirerande talarprogram på dagen och standup, livemusik och en DJ som får fart på dansgolvet på kvällen till exempel - det är i de oväntade mötena och kombinationerna vi trivs som allra bäst. 

Ibland kan det verka knepigt att boka en föreläsare eller underhållning när det handlar om de praktiska bitarna. Att veta vad för slags teknik som behövs eller hur artisten vill bli mottagen är inte alltid självklart. När ni bokar via oss hjälper vi er att skapa rätt förutsättningar kring allt det praktiska på plats. 

Vi kallar vår förmedling för Mameluck Stories. Oavsett om det gäller en föreläsare eller en musikakt är grunden alltid en stark berättelse och förmågan att dela med sig av den på bästa sätt.

Kontakt: 

Maila anna@mameluck.se med bokningsförfrågningar eller om vi kan hjälpa dig på annat vis. 


För artister/talare/ underhållare

Vår förmedling föddes efter att vi hade producerat ett antal humorturnéer. Vi tyckte det kändes som ett slöseri med resurser att innehållet inte fick leva vidare och spridas till fler människor, vi tog därför fram nedbantade versioner av föreställningarna som vi kunde förmedla till organisationer och företag. Efter ett tag började vi även knyta andra personer till oss som vi tyckte hade någonting spännande att berätta - berättelser och ämnen som ofta saknades i det utbud vi såg hos andra. Så föddes Mameluck Stories. 

Vår grundtanke är att vi ska hålla vår förmedling personlig och av hög kvalitet. Att du som finns med i vårt stall även ska ha en personlig kontakt med oss på Mameluck. De flesta vi förmedlar kommer från kultur- och nöjesvärlden. Nu har vi också börjat knyta andra personligheter till oss, till exempel samhällsdebattörer och människor som jobbar med personlig utveckling.

Tillsammans med våra artister och föreläsare vill vi förmedla den bästa möjliga upplevelsen till våra kunder! 

Kontakt: 

Maila anna@mameluck.se för att veta mer om Mameluck Stories och hur vi jobbar.