MOA GAMMEL

SKÅDESPELARE, PRODUCEnt, Civilekonom, föreläsare  

 

Moa Gammel är skådespelerska, producent (Långfilmen Känn ingen sorg), skribent (Svd) och civilekonom ifrån Handelshögskolan i Stockholm. Hon har gjort stor succé som huvudrollsinnehavare i serien Jordskott (Svt), långfilmerna Tommy, Kärlek Deluxe, Hemma m.fl.

Hon nominerades till Årets kvinnliga skådespelare i Kristallengalan 2015 och utvecklar även manus för film och tv. Under hösten 2015 gav Moa Gammel ut boken Genier på det bokförlaget Natur och Kultur. Hon är just nu aktuell med en ny säsong av Jordskott och podcasten Ufopodden. 

 

Föreläsning: Att äga sitt eget liv

Vad innebär det att äga sitt eget liv? Vad får det för konsekvenser om vi inte gör det? I podcasten Genier intervjuade Moa Gammel (skådespelare, producent och civilekonom) flera kända gäster på temat Att äga sitt eget liv. I denna inspirerande föreläsning delar hon med sig av användbara strategier på temat som publiken lätt kan använda sig av i sitt yrkesliv och sin vardag.

I Genier intervjuade Moa gäster som Gudrun Schyman, Anna Serner, Suzanne Osten, Pernilla August och Malou Von Sivers, som alla gav sina svar på hur just dom lyckats äga sina liv och uppnått sina yrkesdrömmar. Samtalen kretsade kring ledarskapsstrategier, kreativitet och kamp.

Föreläsningen bygger vidare på de olika strategier gästerna i Genier använt sig av för att ta makten över sina liv och hon inspirerar publiken till att använda dem för att göra samma sak. 

 

Föreläsning: Kreativt ledarskap

En föreläsning om det kreativa ledarskapet. Hur du som är chef och ledare kan applicera nya metoder, vinklar och tankar på ditt ledarskap genom att inspireras av de kreativa näringarna.

Vad behövs för att hitta nya och kreativa lösningar på problem? Och hur tas de kreativa idéerna emot på arbetsplatsen? Många pratar om att de vill ha in mer kreativitet i organisationen, men det är inte alltid kreativitet uppmuntras i praktiken. 

Du får svar på hur du kan bli en mer motiverad, engagerad och kreativ ledare och på så sätt även få dina medarbetare att känna ett ökat engagemang för sitt arbete. 

 

BOKA MOA

FYLL I DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG. DU KAN ÄVEN RINGA 070-228 40 83 ELLER MAILA anna@mameluck.se

 
Namn *
Namn
Telefon
Telefon