MARTIN STRÖM

FÖRELÄSARE CORPORATE MINDFULNESS 

Martin Ström är civilingenjören som tröttnade på stressen i samhället och sadlade om till psykolog och mindfulnessinstruktör. Nu hjälper han företag och organisationer att nå bättre resultat och få mer fokuserade och välmående medarbetare med hjälp av mindfulness. 

 

Om föreläsningen

Arbetslivet blir alltmer intensivt och ställer höga krav på uppmärksamhet och fokus. För att hinna med försöker vi göra fler saker samtidigt - multitaska. När vi gör det hänger dessvärre hjärnan inte med, forskningen visar att vi blir mindre produktiva när vi hoppar mellan flera olika uppgifter. Sättet vi arbetar på fungerar helt enkelt inte och vi blir mindre effektiva och mer stressade.

Så om svaret inte är multitasking, vad är det då? Ny forskning visar att vi kan träna hjärnans "uppmärksamhetsmuskel” så att vi förblir fokuserade och lugna när vi står mitt i den storm som är vår arbetsdag. Träningen handlar om att ta kontroll över våra tankar och stänga av autopiloten.

Lär dig mer om varför företag som Google, Sony, GE, Carlsberg och Accenture använder sig av Corporate Mindfulness för att öka effektivitet, kreativitet och välbefinnande. Teori och forskning kring mindfulness varvas med övningar och konkreta verktyg att använda i arbetsvardagen.

 

Om Martin Ström

Martin Ström är civilingenjör, psykolog och författare till boken Fokus på jobbet (Natur och Kultur) som han skrivit tillsammans med Sara Hultman. Han är också grundare till Potential Project Sverige och en ledande expert på corporate mindfulness. 

 

BOKA Martin
FYLL I DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG. DU KAN ÄVEN RINGA 070-228 40 83 ELLER MAILA anna@mameluck.se

Namn *
Namn
Telefon
Telefon