Om Hillevi Wahl 

Hillevi Wahl är en omtyckt föreläsare och moderator med en speciell plats i hjärtat för utsatta barn. Hon skriver regelbundet krönikor i Metro, Kommunalarbetaren och inspirationsbloggar på TV4/Vardagspuls.se. Många TV-tittare känner igen Hillevi från SVT-serien Djävulsdansen där hon berättade sin starka historia. 

Föreläsningen Från rädd till orädd

Med humor och värme berättar Hillevi Wahl om hur hon har gått från att vara ”världens räddaste människa” till att våga allt! Hur lyckades hon, med höjdskräck och nedtyngd av skammens fotboja, hitta modet att lära sig hoppa fallskärm, träna militärträning och klättra i berg? Och hur vågade hon till slut kasta sig ut i det okända och satsa på kärleken och bli en riktigt bra morsa till tre känsliga barn?

Välkommen på en orienteringskurs i förändring! Hillevi Wahl är författare, krönikör, inspiratör, trebarnsmamma, alkisbarn, före detta matmissbrukare och mästare i förändring. Hon bjuder på en fartfylld timme och ger flera handfasta råd om konsten att orientera smart genom livets berg- och dalbanor. Med rätt karta och kompass kan man överleva stora svårigheter, bryta ett destruktivt mönster, få sin familj att byta socker mot äventyr och hitta glädjen i både träningen och på jobbet.

”Det gäller att tänka lite som en orienterare. Veta var du kommer ifrån, använda karta och kompass, älska dina vägval och fokusera din kraft – då kan du ta alla kontroller och nå dina drömmars mål. För en sak har jag lärt mig: Förändring är möjlig!”

Längd: 60 minuter. Möjlighet till boksignering.

Tema: Humor, psykisk ohälsa, känsliga människor, medberoende, självmedkänsla, utsatta barn, förändring, vardagspuls, träningsglädje.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 0737-31 39 29 eller maila hej@mameluck.se.

Namn *
Namn
Telefon
Telefon