Sommaren 2018 presenterar vi stolt vårt sprillans nya konsertevenemang Sommarpop vid Taxinge Slott med några av Sveriges bästa artister inom musik och standup.

Sommarpop_TM_annons_1200x628.jpg

 

MELISSA HORN MISS LI NOUR EL REFAI 

MUSIK & STANDUP VID MÄLARENS STRAND

Välkommen till en varm, rolig och magisk kväll vid Mälarens Strand, med Melissa Horn, Miss Li och Nour El Refai på scen. Den 20 juli slår vi upp portarna till "kakslottets" underbara trädgård.

Bred ut din filt i gräset och dela på en högklassig picknickkorg från Taxinge Slott med en flaska vin och mat för två eller fyra personer (beställs samtidigt som du köper biljett). Upplev den sköna stämningen genom musiken, maten och människorna. Här kan alla trivas och njuta av kvällen tillsammans.

Läs mer på sommarpop.se

Vi ses den 20 juli på Taxinge slott.


Vår vision är att skapa upplevelser och förmedla talare som ger kraft, underhåller och inspirerar. Tillsammans med vårt team tar vi din idé till nästa nivå.

 

KONCEPT & VARUMÄRKESUTVECKLING

Vi utvecklar din idé, ditt koncept och ditt varumärke. Vi jobbar med  innehållsutveckling, grafisk formgivning, texter och strategi. Nå nya målgrupper och bredda dina plattformar genom en grundlig varumärkesanalys och en tydlig actionplan.

ARTISTCOACHNING

Hos oss har du möjlighet till privata sessioner där du kan boosta ditt kreativa självförtroende och din artistkarriär. Här får du djupgående vägledning i hur du når dina mål och kommer förbi mentala blockeringar. Boka våra olika paket om 3, 6 eller 10 sessioner. 

Lima01.jpg

PROJEKTLEDNING

Behöver du någon som planerar, håller ihop och styr ditt projekt i mål? Vi är flexibla och tar oss an både stora och små projekt. Personalevent, yogafestival, stadsfest - vi gillar korsbefruktningar och olika uttryck. Vi hjälper er att utveckla koncept och programpunkter samtidigt som vi jonglerar projektets olika delar och ser till att alla i teamet mår bra.

Vi har ett genuint intresse för människors drivkrafter, kreativitet och utvecklingspotential. Det ska märkas när du bokar föreläsare och underhållning av oss.   

 

I en värld som snurrar allt snabbare tror vi att människor behöver positiva förebilder, nya infallsvinklar och lyssnande samtal istället för hätska debatter.

Vi förmedlar ett urval av personligheter som speglar det moderna Sverige och som vi själva gillar. Varma, roliga och smarta röster för ett mer hållbart samhälle.

När vi utvecklar egna koncept gör vi det för att vi vill föra samhällsutvecklingen framåt och göra världen till en härligare och roligare plats.

 

 

Aktuella föreställningar

WHERE THE MAGIC HAPPENS - MED CAROLINE RAVN

WTMH_1200x800_hemsidor_nyhetsbrev-01.png

Caroline Ravn sadlade om från teologistudier till ett liv som magiker. Nu står hon på scen i sin första egna soloshow.

Where the Magic Happens är en show fylld av humor, trolleri och tankeläsning och hade en lyckad premiär på Södra Teatern 5 maj. Det är storytelling och underhållning tätt sammanflätat och klassiska trick får nytt liv och färg genom Carolines magiska fingrar. Läs mer om Caroline Ravn och Where the Magic Happens. 

 

 

FÖRESTÄLLNINGEN FRAMGÅNG - MED ANNIKA R MALMBERG

Framgang-Scala-720x480.png

Mötet med andra människor kan ibland vara en utmaning, särskilt med de som inte är som du. 

Annika R Malmberg spelar sin hyllade föreställning Framgång med jämna mellanrum i Stockholm, i vilken hon ger er verktygen för att skapa bättre relationer. Håll utkik efter nästa speldatum! Ni kommer garanterat att se världen med helt nya ögon efteråt. Läs mer om föreställningen Framgång med Annika R Malmberg

I vårt team finns formgivare, copywriters, eventproducenter, filmmakare, konstnärer, tekniker, produktionsledare, scenografer, regissörer, koreografer och manusförfattare.

 

Vår styrka ligger i vår flexibilitet, vårt stora nätverk och att vi älskar vårt jobb. Vi anpassar teamet utifrån dina behov och din budget.

 

 
Pop banner kopia.jpeg

allt du måste veta om pop

Tillsammans med journalisterna och radioprofilerna Anna Charlotta Gunnarson, Agneta Karlsson och David Silva utvecklade vi en idé till en föreställning om svensk pophistoria. Idén tog vi till Riksteatern som valde att gå in som medproducenter. Vi ansvarar för innehållsutveckling, produktion och projektledning.

kaosologi_wide_lowres.jpg

KAOSOLOGI

På uppdrag av ekonomiprofessor Micael Dahlen och Volante förlag utvecklade vi en infotainmentföreställning som turnerade i femton städer. Vi ansvarade för projektledning, ekonomi, konceptutveckling, grafisk utformning, copytexter, produktion, försäljning och PR.

FRAMGÅNG

Vi samarbetar med föreläsaren och scenartisten Annika R Malmberg. Vi har utvecklat och producerat inspirationsföreställningen Framgång som har turnerat i tio städer. Vårt uppdrag har bestått i projektledning, ekonomi, konceptutveckling, copytexter, produktion, försäljning och PR.