Mameluck är en personlig och kreativ idébyrå med fokus på kommunikation, coaching och innovation. Vi brinner för budskap som stannar kvar, nyskapande idéer och att få människor att växa.

Våra kunder och samarbetspartners är alltifrån föreläsare, komiker och kulturutövare, till företag och institutioner. Varmt välkommen att kontakta oss.

kasper-rasmussen-742078-unsplash.jpg

IDÉUTVECKLING

Har du idétorka eller behöver du en kreativ partner? Vi har utvecklat föreläsningar, föreställningar och evenemang. Varit med på resan från manusutkast till stående ovationer, från idé till färdigt evenemang. Kontakta oss för att komma vidare med din idé eller ditt projekt.

COACHING

Hos oss har du möjlighet till enskild coaching där du kan boosta ditt kreativa självförtroende och din karriär. Här får du djupgående vägledning i hur du når dina mål och kommer förbi mentala blockeringar. Kontakta oss för ett första möte.

tim-mossholder-563296-unsplash.jpg

KOMMUNIKATION

Vi hjälper dig med texter, bilder och innehåll till nyhetsbrev, hemsidor, sociala medier och trycksaker. Vi lägger upp en kommunikationsstrategi tillsammans med dig och spetsar ditt budskap och image för att nå ut till rätt målgrupp. Låt oss vara med och forma ditt varumärke.

CASE

ALLT DU MÅSTE VETA OM POP

ALLT DU MÅSTE VETA OM POP

KAOSOLOGI 

KAOSOLOGI 

UTAN INVANDRING STANNAR SVERIGE

UTAN INVANDRING STANNAR SVERIGE

EXPEDITION LIVET!

EXPEDITION LIVET!

LADIES FIGHT

LADIES FIGHT

JOBBIT

JOBBIT

BIPOPULÄR

BIPOPULÄR

HEJ FRAMTIDEN!

HEJ FRAMTIDEN!

LOL

LOL

INTEGRATION TILLSAMMANS

INTEGRATION TILLSAMMANS

WIMAB

WIMAB

ruta till tom.jpg

VILKA VI ÄR

ANNA_VOGEL.JPG

Anna Vogel, coach, producent, mindfulnessinstruktör, sångerska/låtskrivare

Mina passioner: Att plocka fram potentialen och det som glimmar i en människa eller en idé. Kommunikation och relationer. Att skapa musik, skriva, dansa, resa, läsa och umgås med vänner och familj.

Tre saker du inte vet om mig: Att jag har jobbat som dansare i Japan och Spanien, att jag alltid hittar bord där det är fullt, att jag älskar människor som skrattar högt och att jag drömmer om ett hus i Spanien.

Jagtillhemsidan2.jpg

Ragnhild Glimregn, kommunikatör, producent, låtskrivare

Mina passioner: Att forma budskap i text och bild, att kunna bidra till andras utveckling, njuta av de små sakerna i livet och upptäcka att livet då och då synkroniserar, skriva och producera musik, läsa, resa, spåna på nya idéer, mat, gott vin, ödmjuka människor, min familj.

Tre saker du inte vet om mig: att jag har sjungit i sjustämmig kör i USA, rest till Indien själv (en av mina bästa resor) och älskar att köra bil fort.