Framgång med Annika R Malmberg

Tillbaks på Scalateatern i Stockholm 25 mars och 13 maj 2019

header-webbplats-arm-1170x700.png

Bejublad soloföreställning om hur du kan skapa bättre relationer med alla som inte är som du.

Annika R Malmberg är föreläsaren och författaren som gjort succé med sina roliga och träffsäkra tolkningar av de fyra personlighetstyperna Eldröd, Havsblå, Solgul och Skogsgrön. Få kan på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet. 

Bild_med-kepsar.png

– Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Inget kunde vara mer fel. Det är först när vi inser att vi kan ha olika önskelistor och ändå tillhöra samma familj eller vara ett par, som vi kan få riktigt bra relationer att växa fram, säger Annika R Malmberg.

Föreställningen Framgång har spelats i Stockholm och Göteborg för fullsatta hus flertalet gånger och varit på en Sverigeturné. Förra hösten släpptes Annikas fjärde bok: Make it Work – en guide till fungerande relationer som finns till försäljning vid föreställningarna.  

Annika är tillbaka på Scalateatern i Stockholm våren 2019. Speldatum: 25/3 och 13/5. Välkommen!

 

SAGT OM FÖRESTÄLLNINGEN

“Jag var som förtrollad från början till slut…fullständigt lysande”.

“Imponerande tempo och upplägg – galet lärorikt, en föreställning alla borde se”.

“Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap”.

“Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå”.

“Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!