Where the Magic Happens med Caroline Ravn

WTMH_1200x800_hemsidor_nyhetsbrev-01.png

Caroline Ravn är magikern du längtat efter. Istället för att välja ett tryggt liv som präst avbröt hon teologistudierna efter 4,5 år för att satsa på den hemliga och magiska värld som farfar öppnade för henne som liten i skånska Höganäs.

Cirkeln slöts när Caroline tog sin fingerfärdighet på allvar och valde vägen som magiker. Idag är hon är en av landets mest bokade trollkarlar med flera utmärkelser både nationellt och internationellt.

Nu står hon på scen i sin första egna show Where the Magic Happens. En show fylld av humor, trolleri och tankeläsning. Det är storytelling och underhållning tätt sammanflätat, och där klassiska trick får nytt liv och färg genom Carolines magiska fingrar. Tänk dig trolleri  i ny analys, snygg kostym och svallande rött hår. Och i ett förbaskat coolt genomförande. Publiken kommer att få skratta och förundras över hur djupt man kan nå in i en människas medvetande vid tankeläsning. Många har säkert sett män trolla på det här sättet, men väldigt få har sett en kvinna göra det.

Showen är interaktiv, med träffsäker humor där gäster ur publiken bjuds upp på scen för att vara en del av showen. De klassiska attributen såsom trollstav och hatt är undanstuvade och istället erbjuds publiken något helt nytt och unikt. Den traditionella bilden av en magiker känns långt borta och Caroline Ravn visar oss var skåpet ska stå.

Den lyckade premiären på Södra Teatern följs upp av föreställningar runtom i landet.

Caroline är skicklig, fyndig och har ett självförtroende som kan krossa gråsten.

Södra teatern är kvällen till ära till synes fullsatt. Det är välförtjänt.

Om Caroline Ravn

Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och flera utsålda teatrar i bagaget är Caroline trygg på scen och tar sig an publiken med charm, humor och elegans. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad på hemmaplan utan bokas flitigt runtom i hela världen.

CarolineRavn_pressbild.jpg

Framgång med Annika R Malmberg

Tillbaks på Scalateatern i Stockholm 25 mars och 13 maj 2019

header-webbplats-arm-1170x700.png

Bejublad soloföreställning om hur du kan skapa bättre relationer med alla som inte är som du.

Annika R Malmberg är föreläsaren och författaren som gjort succé med sina roliga och träffsäkra tolkningar av de fyra personlighetstyperna Eldröd, Havsblå, Solgul och Skogsgrön. Få kan på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet. 

Bild_med-kepsar.png

– Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Inget kunde vara mer fel. Det är först när vi inser att vi kan ha olika önskelistor och ändå tillhöra samma familj eller vara ett par, som vi kan få riktigt bra relationer att växa fram, säger Annika R Malmberg.

Föreställningen Framgång har spelats i Stockholm och Göteborg för fullsatta hus flertalet gånger och varit på en Sverigeturné. Förra hösten släpptes Annikas fjärde bok: Make it Work – en guide till fungerande relationer som finns till försäljning vid föreställningarna.  

Annika är tillbaka på Scalateatern i Stockholm våren 2019. Speldatum: 25/3 och 13/5. Välkommen!

 

SAGT OM FÖRESTÄLLNINGEN

“Jag var som förtrollad från början till slut…fullständigt lysande”.

“Imponerande tempo och upplägg – galet lärorikt, en föreställning alla borde se”.

“Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap”.

“Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå”.

“Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!