Tre nya röster till Mameluckfamiljen

Vi är stolta över att kunna presentera nya röster och ämnen på Mameluck!

Ulrika Sedell presenterar framgångsrika integrationsmodeller i föreläsningen Vägar till innanförskap som grundar sig i de berättelser om framgångsrika ledare som Ulrika Sedell och Eva von Wernstedt samlat in. En bok med samma namn släpps idag 4/5. Nu presenterar vi även hennes föreläsning Bortom Glastaket, som även den baseras på en bok med samma namn, där 26 kvinnor berättar om sina erfarenheter av att ha nått toppositioner i sin karriär. 

Leila Karchaoui var 2016 en av de nominerade i kategorin Framtidens kvinnliga ledare av Ledarna som menar att din inställning är din magiska kraft. Med Leilas enkla verktyg kan du få 100 % nöjda medarbetare varje dag som levererar med hög kvalitet, före deadline med humöret på topp! 

Haliz Nackshbandi är familjehemskonsult för ensamkommande barn och nyanlända vuxna. Hon förespråkar rak och ärlig kommunikation och tydlighet kring förväntningar och eget ansvar. Boka Haliz för konkreta tips och verktyg  för större framgång och varaktiga resultat i ert integrationsarbete. Hon går även att boka med föreläsningen Hur livet avgörs av din familjs syn på heder.

Ulrika Sedell fixad.png

Bortom Glastaket och Vägar till innanförskap

Ta del av framgångsrika integrationsmetoder och karriärstips med beteendevetaren och chefshandledaren Ulrika  Sedell 

Leila K.jpeg

Leila Karchaoui  

Ekonomen som vet hur man får mer glädje och högre resultat på jobbet och i privatlivet. Boka Leila Karchaoui för en injektion glädje, inspiration och erfarenheter från fältet. 

Att arbeta med nyanlända unga och vuxna

Familjhemskonsulent Haliz Nackshbandi erbjuder tips och verktyg för större framgång och varaktiga resultat i ert integrationsarbete