Folkbildningsföreställningen Framgång ut på Sverigeturné!

 Fotograf  Niklas Åkesson

Föreställningen Framgång har fått sig en helt ny look - ny rekvisita, nya outfits och nya ljud - innehållet är dock exakt lika genialiskt som tidigare. Det finns få som Annika R Malmberg, ett riktigt fullblodsproffs när det kommer till att gestalta olika personligheter på ett naturligt och väldigt underhållande sätt och i ett rasande tempo dessutom. Vi vågar lova att du kommer lämna föreställningen och känna dig smartare och mer framgångsrik. Du kommer att analysera personer i din omgivning utifrån de fyra olika karaktärerna solgul, havsblå, eldröd och skogsgrön och veta hur du ska kommunicera för att nå fram till olika typer av människor. Föreställningen passar alla slags relationer! Från arbetsteamet till partner- syskon- och vänskapsrelationerna m.fl. 

Kika in på turnéplanen och haffa din biljett!