Integration Tillsammans - nytt koncept hos Mameluck

Integration Tillsammans

      –   I mötet finns nyckeln till en lyckad integration

Vi är sjukt stolta och glada att få presentera den nya föreläsningen och workshopen på temat invandring, integration och mångfald med Jesper Strömbäck och Navid Modiri. Ta chansen att utveckla ert integrationsarbete tillsammans med två av de främsta på området! 

Integration Tillsammans är en halvdag fullspäckad med fakta och fördomar kring invandring med kreativitetsföreläsare och kommunikatör Navid Modiri och professor Jesper Strömbäck. Upplägget anpassar vi till er som beställer och era behov. Inspireras och utmana dig själv – och bli medskapare till en mer effektiv integration. Du kommer garanterat att få nya perspektiv och glädje i ditt arbete. 

Läs mer!