FÖRELÄSNINGAR MED DANIEL MENDOZA FRÅN GOOD NEWS MAGAZINE

Vi samarbetar med Good News Magazine kring tre öppna föreläsningar med grundaren Daniel Mendoza i Stockholm, Malmö och Göteborg nu i maj. Daniels budskap om medveten optimism och framtidstro är någonting vi tycker att alla borde ta del av och i föreläsningen Min Sanning berättar Daniel sin egen historia.

En historia som tar oss från Uruguay, Paraguay och Brasilien till Sverige och Västerås. En historia om Daniels liv och erfarenheter. Han kom till Sverige som flyktingbarn och under barndomen upplevde och utsattes han för mycket våld. Resan fortsatte sedan till jobb i detaljhandeln, studier på Handels och jobb inom finanssektorn. Nu är han en framgångsrik entreprenör som med råge har slagit hål på myten om att goda nyheter inte säljer. Han driver Nordens största Facebookgrupp för svenska magasin med 85 000 medlemmar, han är en uppskattad föreläsare och han har skrivit flera böcker. Resan har varken varit spikrak eller enkel - trots detta har Daniel hittat både hopp och framtidstro.

I våra nyhetsflöden får vi ofta se det negativa som händer i världen. Daniels föreläsningar är en påminnelse om att godhet föder mer godhet och att vi behöver se och få reda på allt det bra som händer också. Och att vi alla, oavsett hur små vi känner oss ibland, har kraft att förändra och göra skillnad i världen, för våra medmänniskor och för oss själva. 

 

Varmt välkomna på föreläsningen Min Sanning med Daniel Mendoza

 

Göteborg 24 maj. I samarbete med Clarion Post

Stockholm 26 maj. I samarbete med Scalateatern

Malmö 31 maj. I samarbete med Victoriateatern

Hoppas att vi ses!

Anna och Ragnhild

 

Läs mer om Daniel Mendoza och och Good News Magazine

goodnewsmagazine.se

danielmendoza.se