NYTT SAMARBETE MED SOLEDAD PIÑERO MISA

Vi är otroligt glada över att kunna berätta ännu en god nyhet. Nu kan ni nämligen boka Soledad Piñero Misas föreläsningar genom oss!

 

Om Soledad Piñero Misa 

Soledad är social entreprenör, föreläsare, moderator och processledare. Hon är även grundare och VD på Retoy. På Retoy är det fullt fokus på barn, miljö och mänskliga rättigheter. Genom lek och leksaksbytardagar får barnen som deltar i Retoys aktiviteter uppleva att det kan vara kul att vara miljövänlig samtidigt som de får lära sig om sina rättigheter via FN´S barnkonvention. 

Det är dock inte bara barnen som får ta del av Soledads lekfullhet. Bland hennes referenser finns Scandia, Regeringskansliet, Unicef, Vattenfall, Fairtrade, Botkyrka kommun, Rättvisemärkt, Sida, Volvo, Lärarförbundet, Södertörns Högskola, Diskrimineringsombudsmannen, Konsthögskolan, Anna Linds minnesfond och RFSL. Listan över företag och organisationer där Soledad utbildat, föreläst och modererat kan göras nästan hur lång som helst. Hon utbildar främst i ledarskaps- och strategiutveckling utifrån ledorden mångfald, innovation, vision och socialt ansvar.

Soledads föreläsningar

Soledad föreläser på tre olika teman. Alla väl förankrade i hennes egen yrkesbana och livshistoria. Ni kan välja på dessa tre teman beroende på vad som passar just ert företag bäst. Soledad kan även bokas som moderator. 

  • Lek dig till en bättre värld 
  • Hållbart ledarskap
  • Utveckling genom mångfald

Och lite bakgrundshistoria

Soledad har en bakgrund som generalsekreterare för LSU (Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer), ordförande för Röda Korsets Flyktingcenter, Kanslichef för Ungdom Mot Rasism och handläggare för Ungdomarnas Demokratikommission. Regeringen har utsett henne till styrelseledamot i Stiftelsen Skansen, hon placerades som nr 9 i Veckans Affärers lista över de 101 svenska supertalangerna och nummer 8 i Shortcuts lista av Sveriges uppstickare. 2012 vann hon både Kurage- och Göranpriset. Hösten 2013 utsågs hon av  till Årets Samhällsentreprenör med sitt företag Retoy av Veckans Affärer. 

Läs mer om Soledad Piñero Misa här

Om vårt samarbete

På Mameluck vill vi göra skillnad. Vi tror också på berättelsernas kraft och att ta del av en föreläsning är på många sätt att ta del av en människas unika berättelse. Vi är därför väldigt noga med vilka föreläsare vi jobbar med - vi vill ju nämligen jobba med dem som vi tycker har allra mest att berätta!

Att vi föll för Soledad är såklart ingen tillfället. Vi tycker att hon är en person som bär på många viktiga och spännande berättelser. Att andra människor brukar säga att hon är inspirerande, närvarande, professionell, kreativ, varm, lyhörd och berörande är ju också en underbar bonus. 

Varmt välkommen att boka Soledad till ditt företag eller din organisation! 

För bokning, pris och övriga frågor kontakta anna@mameluck.se


Under namnet Mameluck Stories samlar vi de föreläsningar  du kan boka via oss. Några andra exempel på föreläsare är Moa Gammel, Zinat Pirzadeh, Hillevi Wahl, Hasse Brontén, Ann Westin, Ami Hallberg Pauli m.fl.