3 snabba frågor till Annika R Malmberg inför nypremiären av Framgång den 4/10

Hej Annika!

Du har länge kallat dig framgångsexpert. Något vi gillar att du gör. Det är befriande med människor som faktiskt vågar stå för att de är bra på något. Och det går ju verkligen bra för dig! Du har startat ett framgångsrikt konsultföretag som de senaste åren har tredubblat både omsättning och vinst, du skriver populära böcker om framgång och folk blir inspirerade att ta tag i sina liv och skapa förändring när de har lyssnat eller arbetat tillsammans med dig. Och på tisdag 4/10 är det nypremiär på din egna nyskrivna motivationsföreställning Framgång som ju är världens publiksuccé (det finns några platser kvar, skynda er att skaffa biljett på Scalateaterns hemsida). En föreställning som handlar om vad framgång betyder för olika typer av människor och hur vi kan bli bättre på att kommunicera och knyta an till andra genom att bli medvetna om varandras personlighetstyper.

Vad tror du är den största behållningen med föreställningen?

Härlig underhållning med många skratt, men samtidigt får man något mer än bara skratt, nämligen insikter om våra olikheter och även verktyg hur man i en relation, i en familj eller på en arbetsplats kan bli bättre på att mötas på halva vägen…och bli accepterad för den man är. På gott och ont. Ingen ska behöva göra om sig själv, men ibland måste vi ändra vårt sätt att kommunicera och samarbeta för att det ska fungera bättre - både på jobbet och hemma.

Vem tror du har mest nytta av att gå och se den?

Alla (skratt) men jag menar alla som är beroende av andra människor för att få ett arbete gjort eller för att få ett komplett liv med kärlek, vänner och familj. Perfekt att ta med sin partner på, sin familj, sitt kompisgäng eller gå hela avdelningen på jobbet. Jag lovar, det kommer finnas massor att prata om efteråt.

Vad brukar du få för reaktioner?

Allt ifrån att folk säger att de skrattat så de har ont i ansiktet, nästan ramlat av stolen till att folk kommer fram, ibland med tårar i ögonen och säger TACK, det här förändrade allt.

Och vi säger tack till dig för den här pratstunden! Och uppmanar alla att köpa biljett till nypremiären på Scalateatern 4/10 - ni kommer bli överraskade över hur roligt det kan vara att lära sig nya saker om sig själv och andra. Läs mer om föreställningen Framgång här