ROLIGA, SMARTA OCH MENINGSFULLA EVENTS 2016

Det finns en anledning till att vi tycker det är lite extra kul med ett nytt år, det är ju helt enkelt så att ett nytt år betyder massor av nya möjligheter. Möjligheter att skapa liveupplevelser, göra människor glada, uppleva fantastisk kultur och få människor att mötas på nya sätt. 

Ungefär så tänker vi också när vi planerar events och föreställningar tillsammans med er. Att det ska vara det där lilla extra för dig som deltar. Det där minnet du plockar fram en regnig dag som lockar fram ett leende på läpparna. Eller känslan av att du faktiskt lärt dig någonting nytt. 

Med vårt nätverk inom nöjesbranschen och vårt kreativa team plockar vi fram just det där. Innehållet, inramningen, temat och underhållningen som gör ditt event till en minnesvärd upplevelse.

Boka oss som din eventarrangör 2016 

Vi kan hjälpa ditt företag eller din organisation att göra ett roligt, smart och meningsfullt event 2016. Du kan ta in oss som samarbetspartner när du planerar konferenser, kundevents, personalfester eller annat som behöver bra innehåll och styrning. Vi kan ta ett helhetsgrepp på eventet eller sköta vissa delar; till exempel hitta rätt konferencier, artist eller DJ. I vårt nätverk finns föreläsare, komiker, musiker, konstnärer, performanceartister och andra som vet hur man fångar en publik på bästa sätt. 

Så jobbar vi 

Processen: Vi börjar alltid med att ta fram en behovsanalys tillsammans med dig som kund av vad du vill skapa för typ av event. När vi har målet klart för oss sätter vi igång och jobbar utifrån en projektplan och ser till att alla delar klaffar både innan och under genomförandet.  Efter genomfört event ser vi till att göra en ordentlig utvärdering tillsammans med er.

Det här är några av de saker vi kan hjälpa till med:

  • boka personal, scen, teknik, catering och underhållning 
  • hitta rätt lokal till ditt event
  • bjuda in gäster och marknadsföra eventet
  • inreda och ljussätta eventlokalen
  • koordinera genomförandet

Träffa oss och prata vidare 

Är du nyfiken på att veta mer hur vi jobbar ses vi mer än gärna på en kaffe. Du kan börja med att skicka ett mejl till hej@mameluck.se 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Anna & Ragnhild på Mameluck

Om Mameluck: Mameluck är ett Stockholmsbaserat produktionsbolag som skapar roliga, meningsfulla och smarta liveupplevelser. Vi tar fram föreställningskoncept, producerar events och turnéer och erbjuder föreställningar och föreläsningar för bokning. Vi sitter vid Fridhemsplan tillsammans med filmproduktionsbolaget Future Museum.