VI HAR FLYTTAT IN HOS FUTURE MUSEUM

 George Hagstrand och Martin Ståhlberg, Future Museum 

George Hagstrand och Martin Ståhlberg, Future Museum 

I tisdags flyttade vi in i nya lokaler. Flyttlasset gick från Ringvägen 90 till St Eriksgatan 48 C och vi håller just nu på att boa in oss i våra nya kvarter. Vi sitter nu tillsammans med Future Museum, ett litet men fullskaligt produktionsbolag inom webbfilm, de gör helt enkelt produkt- och varumärkesfilm med hjärtat i det dokumentära berättandet. De andra som sitter här är Katlastudios, Oscar Pastarus (grafisk form/ webbdesign) och Peter Hammarbäck (journalist). Här kommer vi att trivas! 

För att lära känna George Hagstrand och Martin Ståhlberg lite bättre passade vi på att ställa några frågor till våra nya kontorskompisar. 

Vilken är er bästa liveupplevelse? 

George: - LCD Soundsystem på Roskilde 2010. Att så statisk musik med mycket synthar kunde bli så svängig live hade jag inte förväntat mig. 

Martin: - Luis CK på Globen 2013. Jag hade inte sett så mycket stand up live innan och trodde inte det skulle nå fram på en så stor arena. Blev också förvånad att de skämt jag lyssnat på typ 20000 gånger fortfarande funkade på mig. 

Vad är roligast med ert jobb? 

George: - Att vara egen, att ha frihet och att få vara kreativ.

Martin: - När vi har en glad och nöjd kund och kan skicka ut en film som sen får leva sitt eget liv. Och att knäcka nötterna som möjliggör produktionen. 

 

Så nu vet ni var vi håller hus från och med nu. Tveka inte att höra av er om ni är i krokarna. 

Vi vill också passa på att tacka det underbara gänget på Produktionsbolaget Munck för den tid vi suttit tillsammans på Ringvägen. 

Allt bäst!
/ Anna och Ragnhild