VÄLKOMMEN TILL OSS, MICAEL DAHLÉN

Vi välkomnar Micael Dahlén till Mameluckfamiljen! 

Vi ser fram emot 2016 då vi kommer att få se Micael live i sin första egna föreställning. Vi producerar och tar fram föreställningen tillsammans med Micael och hans förlag Volante. Premiären äger rum hösten 2016 och vi släpper biljetter och datum i vår.

Micael känner ni troligtvis främst som föreläsare, författare eller professor i ekonomi på Handelshögskolan. Han brukar ofta kallas "rockstjärneprofessorn" med sitt långa hår och sina svartmålade naglar. Vad passar väl då bättre än att ha en alldeles egen show? 

I Micael Dahléns föreställning får du veta allt det där du inte visste att du ville veta. Det blir eftertänksamma, roliga och lite galna berättelser kring vad livet egentligen går ut på. Om varför slumpen inte är en slump och varför du inte ska ta med lejon på bio. 

Om Micael Dahlén

Micael är författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har skrivit flera böcker, bland annat Nextopia, Monster och Livet på Mars. Han är en populär talare och föreläsare, både i Sverige och utomlands. Micael har blivit framröstad till näringslivets populäraste föredragshållare och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält. Han har pratat på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon för kunder som Google, Ericsson, Volkswagen, Fujitsu och Orilflame. 

Läs mer om Micael på hans hemsida

Återigen, varmt välkommen till oss Micael!