TRE SNABBA FRÅGOR TILL SHANTHI RYDWALL MENON

shanthi .jpg

Den 11 december kör komikern Shanthi Rydwall Menon sista föreställningen av Kan jag få din uppmärksamhet tack! (för jag har ingen själv) på Smedjan i Münchenbryggeriet. Tillsammans med Amanda Lindholm och Pernilla Hammargren har hon också precis vunnit priset Årets Formförnyare vid Scenkonstgalan för den feministiska stand up- klubben Stand Up Yours (Södra Teatern). 

Vi på Mameluck ställde tre snabba frågor till Shanthi som just nu har många järn i elden.

Du kör för sista gången din föreställning Kan jag få din uppmärksamhet tack! (för jag har ingen själv). Vad kan publiken förvänta sig? 

- Jag vet inte exakt vad publiken kan förvänta sig, kanske får de se en annan sida av mig, en sida inte många är vana vid att se. Det här är ju inte en stand up- föreställning utan en teaterföreställning. 

Vilken är din egen bästa liveupplevelse?

- Jag har ett par stycken, men en föreställning jag blev stormförtjust i var Uppfostrarna och de Ouppfostringsbara på Unga Klara för några år sen. Roligt, pricksäkert och allvarsamt. Fantastisk föreställning. Eric Löwenthals Fadern var även den riktigt bra!

Ni vann precis priset Årets Formförnyare för er feministiska stand up- klubb Stand Up Yours på Scenkonstgalan. Vad betyder priset för dig? 

- Jag delar ju detta pris med Pernilla och Amanda (som jag vikarierar för) och att få ta del av detta betyder enormt mycket. Att få ta del av ett projekt som vinner pris är ju väldigt roligt i sig.  Att få pris för det man gör är ju en bonus och detta var en överväldigande och underbar bonus!

Vi tackar Shanthi för pratstunden och hoppas såklart att alla kommer och ser föreställningen i december! 

Här köper du biljetter till Kan jag få din uppmärksamhet tack! (för jag har ingen själv).