VÅRA FÖRELÄSNINGAR #MAMELUCKSTORIES

Tycker ni att det är svårt att hitta rätt föreläsare till er arbetsplats?

Låt oss hjälpa er! 

Vi har nämligen valt att samarbeta med några få personligheter som vi tycker har absolut mest att berätta, många av dem har vi jobbat med i våra scenproduktioner. Vi har plockat russinen ur kakan för att göra det lättare för er att hitta rätt i föreläsningsdjungeln och få en så rolig och meningsfull föreläsning som möjligt. 

Några av dem är landets bästa komiker: Hasse Brontén, Zinat Pirzadeh, Ann Westin och Ami Hallberg Pauli, en är skådespelaren, producenten och författaren Moa Gammel och en är författaren och krönikören Hillevi Wahl. Gemensamt för alla är att de har berättelser som inspirerar och berör. Berättelser som kan stärka er i kommunikation, ledarskap och i att vända motgång till medgång. Vissa av föreläsningarna passar när ni vill slå klackarna i taket på personalfesten och andra när ni vill få igång diskussioner på teman som kommunikation, jämställdhet, kreativitet, mångfald och hälsa. Självklart hjälper vi er att hitta rätt person till rätt tillfälle. 

Läs mer om alla föreläsningar och personligheter under vår bokningssida. 

Vilka vi är? 

Mameluck är ett Stockholmsbaserat produktionsbolag som skapar roliga, meningsfulla och smarta liveupplevelser. Vi tar fram föreställningskoncept, producerar events och turnéer och erbjuder föreställningar och föreläsningar för bokning.