EXPEDITION LIVET! MED ANDERS LUNDIN

Vi välkomnar Anders Lundin och Expedition Livet! till Mameluckfamiljen! 

Tillsammans med Anders Lundin har vi utvecklat visföreställningen Expedition Livet! - Från apa till självförverkligare, som nu är bokningsbar för arrangörer och företag. Efter ett roligt och intimt publikrep förra veckan kan vi med all säkerhet säga att Anders har hittat rätt - det är i rollen som historieberättare och musiker vi vill se honom. 

I Expedition Livet! blir publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna: Vart kommer vi ifrån? Vart skall vi? Hur hamnade vi här? Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter han sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neanderthalare och sin snickrande pappa.

Föreställningen tar avstamp i människans första steg på savannen och svävar vidare via urskogar, oceaner, sommarstugan och nätverksproblem ända fram till TV-soffan hemma. Vi får höra om japanen som vandrade runt jorden, om sjömansänkan som gick över Bottenvikens is och får tips om vilken hemelektronik-apparat som är skönast att slå sönder. 

Ett evolutionärt reseäventyr kan en kalla det. 

 Anders Lundin nådde ända fram med både humor och allvar. Text och musik är så underfundig! En äkta lägereldskänsla infann sig!

 Så bra det var! Underbara texter - livsbejakande och kärleksfulla.
omdömen efter publikrepet av Expedition Livet! 

För bokning och övriga frågor kontakta Ragnhild Glimregn på ragnhild@mameluck.se

Vilka vi är? 

Mameluck är ett Stockholmsbaserat produktionsbolag som skapar roliga, meningsfulla och smarta liveupplevelser. Vi tar fram föreställningskoncept, producerar events och turnéer och erbjuder föreställningar och föreläsningar för bokning.