Föreläsningen Jobbit med Ann Westin

Med många år som mentalskötare i vården bakom sig har Ann Westin sett både det ena och det andra. Föreställningen Jobbit är fylld av vårdreferenser som överbeläggning, hög press och långa arbetsdagar. Det jobbiga blir till stor komik när Ann sätter igång på scen. Hennes lite trumpna attityd  gör henne till en av branschens mest älskade komiker. Det är jobbigt att vara vuxen. Det är jobbigt att vara gift. Det är jobbigt att vara undersköterska, speciellt när man får lön. Det är jobbigt att vakna av sina egna snarkningar. Framförallt på den tysta avdelningen på tåget. 

Ja, livet kan vara som en sten i skon- det skaver om man inte gör något åt det. 

Tema på föreläsningen/showen: Humor, hälsa, vård, människor, relationer, kommunikation. 

Om Ann Westin

Ann Westin har vunnit titeln Årets kvinnliga komiker tre gånger. En av gångerna löd motiveringen "Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas".  Hon hittar sina ämnen i det som är runt omkring henne; i sin klänning av vaxduk och att simma i bassängen med så stora bröst att hon nästan går på grund. Anns stand upp lämnar ingen oberörd- de flesta blir till och med lite rädda. 

Under 2014 turnerade Ann med föreställningen Jobbit och hon var under 2015-2016 aktuell med showen Sticka ut och passa in. 

 

 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 0737-31 39 29 eller maila hej@mameluck.se.

Namn *
Namn
Telefon
Telefon