FRAMGÅNG MED ANNIKA R MALMBERG

Folkbildande och underhållande föreställning om hur du kan nå framgång i dina RElationer

Annika-R-Malmberg-17-citat-JJV-1170x500.png

Foto: Niklas Åkesson

Goda nyheter! Den 7/11 2017 kommer föreställningen till Scalateatern i Stockholm. Biljetterna släpps den 14/8 på Scalateaterns hemsida.  

 

SAGT OM FÖRESTÄLLNINGEN

"Jag var som förtrollad från början till slut...fullständigt lysande".

"Imponerande tempo och upplägg - galet lärorikt, en föreställning alla borde se".

"Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap".

"Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå".

"Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!"

Se trailer på Youtube

 
 

Annika R Malmberg tar grepp om det omtalade fenomenet framgång i sin rafflande föreställning med samma namn. Det är en humoristisk och träffsäker tolkning av hur olika vi kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med andra och få relationer att fungera.

Föreställningen baseras på Annikas bok, Tändvätska, - om konsten att brinna utan att brinna upp, som i sin tur bygger på de fyra personlighetstyperna eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika egenskaper, som vi har olika stora portioner av. Att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, både i yrkes- och privatlivet, kan vara ett sätt att nå framgång. Vad händer till exempel när en eldig och resultatdriven röd person ska diskutera med en regelstyrd och principfast havsblå person?

Det är en scenshow så fullspäckad med historier, tips och verkliga exempel att du efter den här kvällen kommer att se världen med helt nya ögon.

Med fantastisk energi ger Annika dig den kunskap och de insikter som behövs för att du ska bli bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna utmaningar.

Ta med dina kollegor, partner och vänner till en kväll där ni kommer att få tillfälle att skratta åt er själva och få bättre förståelse för era olikheter och drivkrafter. Och kom ihåg - framgång betyder inte samma sak för dig som det för någon annan. 

 
 
Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Inget kunde vara mer fel. Det är först när vi inser att vi kan ha olika önskelistor och ändå tillhöra samma familj eller vara ett par, som vi kan få riktigt bra relationer att växa fram.
— Annika R Malmberg
 

Är ni en större grupp eller ett företag som vill gå på föreställningen i höst? Kontakta hej@mameluck.se med din intresseanmälan så hör vi av oss i augusti.